Resumé

Min äldsta vän Daniel blev ett år äldre igår, det firades ganska hårt med skumpa åt folket, konstiga öler, julskinka och allt möjligt. Slutade med att vi hamnade på Platens, det enda öppna för kvällen. Lisa i garderoben var trevlig, väl nere i den unkna källaren så blev vi mötta av massor folk som inte hade något vett i kroppen, spillde öl på min nya sammetskavaj och uppförde sig grisit.

Efter att ha festat endel på stureplan är man liksom van vid att folk beställer in drinkbrickor och man bara behöver gå och plocka, men istället trängdes jag i baren. Som tur var träffa jag en gammal kompis som frågade om hon fick bjuda på något. "En flaska Champagne, tack!". Och vet du? Det här trodde jag aldrig, efter ett par minuter vänder hon sig om med en ishink och en flaska, inte champagne dock, men ett mousserande vin och räcker över till mig och önskar mig fortsatt trevlig kväll, sen fortsatte festen.

GOD JUL! <3


Otto Junior <3


Housechef

Idag ska jag laga mat, jag älskar att laga mat faktiskt. Men inte typ, köttbullar och spaghetti, that's boring. Vill ha lite utmaning och lägga upp fint och göra många moment. Så idag, ska jag göra min specialitet, bulgursallad med mangorioja och räkor och persikor.

Tänkte att ni också vill göra något Super-Gi såhär innan julbordet. Så tänkte slänga in ett recept på min sallad.

Några deciliter Bulgur
En burk räkor
1 isbergsallad
1 paket Ruccolla
1 Burk inlagda persikor
1 Purjolök

Sås: En färdigköpt Mango Rioja

Gör så här. Koka bulgur, lägg isbergssalladsblad på en tallrik. När burguren kokat klart lägger du på lagom mängd på salladsbladet, hacka purjolök och tärna persikorna och blanda i. Släng på lite räkor och toppa med Ruccolla. Sen tycker jag personligen att det är finast att hälla sås i en liten skål på tallriken bredvid maten så man får doppa hur mkt man vill :)

Smaklig måltid, xoxoxo your Weakzi!

Lies is not for me

Folk verkar tro att det som står i min blogg inte är sant? Hur kul vore det isf, att sitta och läsa min blogg om man inte tror att det är sant det som står? Liksom, jag var också totalt insnöad på det där med att överdriva och skriva lögner förut, på mina tidigare bloggar, men från starten på den här bloggen har allt jag skrivit varit 100% sant.

Dom säger att allt verkar så överdrivet, men vadå? Mitt liv är fullt av drama och mingel och kändisar och pengar? Liksom låt mig va! Hatar när folk tror att jag ljuger, det är de värsta som finns. Faktum är att jag var lite av en myttoman förut när jag var mindre, för jag var i stooooort behov av bekräftelser, ville ha tjejer men fick ingen, ville ligga men fick nöja mig med porrsamlingen på datorn. Men nu, är jag vuxen och mitt bekräftelsebehov finns nästintill inte längre, jag vet att jag duger så bra som jag är och att jag inte behöver bevisa något för nån, och främst inte för folk jag inte känner eller bryr mig om som läser min blogg. Soo stupid girl!

famoous like me..

Ni har fått mig att tro att jag inte är känd, men det är jag faktiskt.

smells like..

En sak som har typ.. upprört många, och som det talas mycket om är att jag sitter på toaletten på massor utav mina bilder. Thing to be upset on?

Naturligtvis inte, att bajsa är lika naturligt som att... äta! Och eftersom jag bara äter sallad så luktar inte mitt bajs så farligt som många andras, kan inte fatta hur man kan stå ut med sig själv efter att typ ha käkat pizza och sen sätta sig på muggen och, tro mig, endel som inte bara äter sallad sitter lika länge som jag på locket, gud vad nasty! Liksom, jag står ut för att min avföring luktar gott, men jag har varit med om att jag gått efter andra som suttit i timmar, och där luktar det inte hallon. Förstår inte hur andras bajs kan lukta så äckligt....

En fråga till er...

Vill ni att jag ska börja köra livecam-stunder som blandannat den lilla halvfula Cimon Lundberg gör på sin blogg? Isf kan jag sätta igång med det ganska snart, and it's gonna make me rich too ;) Någon som skulle vilja det? KRAMZ!

Frågestund

Tiiiep, standard i alla bloggar är ju frågestundar. Och min frågestund som jag hade förra gången blev grymt lyckad, antar att de dykt upp A LOTS OF QUESTION i era små reptilhjärnor. Så ta chansen att ställ dom. Den här gången kanske ni undrar hur ni får min fantastiska hy, hur många kändisar som försökte ragga upp mig på Stureplan? Vad vet jag, bara fråga! Svarar på allt, promizzzz!

Spend some cash

Många har skrivit och frågar mig, vart får du alla dina pengar ifrån? Jobbar du? Tjänar du pengar på bloggen? Näe, varken eller. Jag får 8000 kr/månaden för att jag går i skolan, men det räcker ju inte till, det förstår ni säkert. Men mina andra inkomstkällor is... inte olagliga, men pinsamma!

När jag var liten, så flyttade jag och min familj till ett ställe på landet, i en stor gul villa. För att mina föräldrar inte gillade tanken på att vi skulle växa upp i stan, att vi skulle få en lugn och harmonisk uppväxt på landet, med djur, skogar och grusvägar. Jag älskade att springa i skogen, klättra i träd och jaga kossor. Mina grannar också. Men när vi blev lite äldre, kanske gick på mellanstadiet, och mina kompisar och grannar fick mobiltelefoner, nya datorer, motorcyklar och så vidare, så märkte jag att vi inte var som dom, vår familj. Mina grannars föräldrar var fastighetsägare, egenföretagare, markägare osv. Väldigt välbärgat område, men mina föräldrar var och är fortfarande vanliga arbetare så jag kunde aldrig få allt det där som dom fick. När vi började högstadiet så blev pengar extremt viktigt helt plötsligt. Min granne fick ett trevåningshus där han fick en värstingljudanläggning, egen bar och allt man kan tänka sig. Vi festade där jämnt, och det var så grymt kul. När jag slutat nian hade jag haft på mig en Rolex som jag lånat av min granne, i äkta guld som han påstod kosta en halv miljon, jag hade åkt i Ferrari, Lamboghinis, rattat båtar i 10-miljoners klassen. Klart man blir inspirerad.

Nu är det ett par år sen, men för att vara lite ärlig och känslosam med er kära läsare, så styr pengar en stor del av mitt liv. Jag älskar pengar, och någon dag ska jag också vara den där fastighetsägaren som lånar ut sin halvmiljonsrolex åt grannpojken och skjutsar han till skolan i en sprillans Ferrari. 

Men helt ärligt, låt inte pengar styra era liv som det gör med mitt. Jag grät nyss för min mamma inte köpte mitt duschcremé som jag brukar få, ett duschcremé som kostar en femhundring, och jag tror faktiskt att det är det höga priset som får mig att vilja ha just den så mycket. 



Sextips?



HOT HOT HOT! Nu kommer lite sextips som kommer få er att brinna!

1. Vänd dig om
Be din partner att sätta sig på en stol, sätt dig sedan i hans knä och rid honom med ryggen vänd från hans ansikte. Att inte ha ögonkontakt kan kännas spännande och sexigt. Dessutom har han sina händer fria att smeka dig!

2. Smek dig själv
Prova att smeka dig själv när ni har sex. Då kan du själv kontrollera din orgasm… och vill du hellre att han ska smeka dig så visa honom med dina egna händer, på din egna kropp. Låt sedan honom ta över och visa att han har förstått.

3. Tänd ljus
Sänk belysningen hemma och tänd ljus istället. Röda ljus är ett plus eftersom det höjer den sexiga stämningen ännu mer!

4. Slicka honom!
Be han ställa sig på alla fyra med benen brett isär och ge han den behandling du själv önskar. Försök "knulla" honom med tungan, vill han inte så gör det ändå, han kommer inte ångra sig!

5. Fixa rytmen
En av alla hemligheter bakom orgasm stavas rytm. Det gäller inom alla typer av sexaktiviteter; rytmen är huvudsaken när ni har sex, smeker varandra eller har oralsex. Var lyhörda och försök hitta en rytm som är lika skönt för båda!

6. Glöm inte knävecken!
Prova att smeka varandra på knävecken. Det kan låta konstigt men faktum är att knävecken är en erogen zon och lätta smekningar kan vara hur mysigt som helst.

7. Använd glidmedel och oljor!
Smek in varandras kroppar, JA HELA KROPPEN! Och rulla runt omkring på varandra, häftigt som bara den.

8. Kiss-sex?
Varför inte testa att kissa på din partner. Det här är säkert big-no för många, men urinet gör så att din partners kropp blir varm och mannen går av sin natur igång på kvinnlig avföring. Vad han än påstår. Överaska honom, kissa på hans bröstkorg, hans penis eller varför inte i hans mun?


Alla tipsen är riktade till tjejer, för jag antar att det är mest tjejer som läser det här. Och glöm inte att tacka mig sen när eran partner vill ha er mer än någonsin. Pusstja!


bittert

Har Kanal5 förstört sina deltagare i Kungarna av Tylösand? Eller är det bara vissa av dom som inte klarar av allt rampljus, som visserligen borde ha lagt sig? Haha, bara en liten tanke såhär medans jag dricker mitt eftermiddagskaffe och blivit nerbombad av en av deltagarna där.

Och jag vet att denna deltagare som jag väljer att inte skriva med namn, ser sommaren som en stor fet milstolpe i sin "karriär", men typ nu är det ett tag sen och jag Kungarna av Tylösand var faktiskt bara kul ett par avsnitt. Bara jag som tycker att Brinkenstjärna har bytt ner sig när han en gång varit manager för Izabella Scorupco mfl men idag är manager åt Kungarna av Tylösand-folket?


Sveriges nya kändisfrisör?




Vips så är man Sveriges kändisfrisör och hänger på bra mycket bättre ställen än Whiteroom och Riché, eller? Näe, man är hemma klockan 04.25 och sitter och klagar på "Wannabe-killarna" som kom in där man själv blev nekad. Liksom, en frisör är en trevlig prick ingen som lägger sig i mitt liv? Bobby är snäll, och jag hoppas att "kändisarna" fortsätter gå till han, för Kate Lee är väll inget speciellt? Bobby därimot, mumz. Nästa gång jag är uppe i Stockholm Katiz så får du följa med mig in på White om du vill, det handlar ju lite om VEM man kommer dit med faktiskt. Som min polare sa, "Kate, kate! Jag letade efter dina hårprodukter i affären men kunde inte hitta dom, var inte du Sveriges nya kändisfrisör?".



Blåmärke..

Mitt på rumpan, nu kan jag inte gå :( Fyfan vad snygg röv jag har btw.

Stureplan (A)

Xante i Pianobaren...

Våran lilla bil vi åkte till Friday's med..

Champagne på Friday's

Mattias med vän, på Whiteroom.
Jag och Fredrik på Whiteroom.

Jag och Anna Dabrowski vid vårat lilla bjudbord på Whiteroom.


Precis innan jag blev utslängd..

Okej, det blev den sjukaste helgen någonsin. Började lite lätt i Pianobaren med massa Xanté och roulette, och slutade med bjudbord på White. Kvällen bjöd på mängder med oförglömliga citat t.ex när jag och Daniel gick in på 7-eleven ganska lagom sådär och skulle köpa snus så drar jag i världens östgötska, pratar så på fyllan när jag inte kan kontrollera mig (min sthlmska är bara fejkad till vardags) "Tjena jag undrar vart Whiteroom ligger och så vill jag ha SNUS OCKSÅ!!!", och en rejäl vurpa utanför Riché. Har största blåmärket. Och imorse hade jag blod på skjortan. Sen kom Greven fram till mig, och berömde mig för min blogg, häftigt! GREVEN! Min stora idol, som honom ska jag bli! Wäää! Hejrå bitchez!

Godnatt!

Peppar inför imorgon, vad passar inte bättre än en champagne i en flaska av 24karats guld?

Flue

En redig karl bär upp sin fluga. Imorgon ska jag, som är den redigaste karlen söder om karelen för första gången använda fluga! Wää! Är vemodig, men köpte en grå, det känns som ett säkert kort.

Gillar du pojkar i fluga?

Peka inte på kungen

Usch, vad jag tjatar om det här. Men jag förstår verkligen varför alla som blir en smula kända flyttar till Stockholm. Linköpingsbor kan inte uppföra sig, dom kollar, pekar, viskar och det till trots att jag inte ens varit med i Big Brother än.. Ja, det är sant, i höst 2011, kommer ni få se mig i Big Brother, det är liksom klappat och klart.

Men nu en sak till alla er små tjejbloggare som skulle göra allt för att få min besökarstatistik. THAT'S NOT THAT FUN 2 BE FAMOUS!! Ärligt nu, det är inte alls kul, vill inte behöva flytta ifrån Linköping, jag älskar Linköping och dess småstadscharm, men känner mig så illa tvungen, orkar inte alltid behöva fixa mig till max för att köpa en outfit för dagen, vill inte behöva smussla med att jag dricker champagne varje gång de nalkas fest, vill inte behöva prata om när jag träffade den och den kändisen ideligen ideligen, utan jag vill vara mig själv. Men med detta hyffs som man tydligen har här i stan så är det omöjligt. Dom i Stockholm uppfostrar sina barn bättre på den fronten, liksom, det ska jag också säga till mina barn: "Peka inte på kungen!".



Sweden need something new, right?

Anna Hibbs ringde mig inatt igen, hon hade varit ute någonstans och HÖRT RYKTEN om mig. Hon bad mig lägga ner bloggen tillsvidare och så ska jag även göra. Hon sa att Linköping var för litet för mig och att jag kommer skadas mer än att hyllas i den här hålan. På lördag ska jag upp och festa men redan måndagen efter julafton så kommer jag åka upp igen, den gången för STOR RELEASE av min blogg.

Med lite shjysst design, lite bloggprogram och lite marknadsföringshjälp - kommer jag bli större än Kissie?

Whiteroom?


Min tid i rampljuset - bokrelease

Det är mycket ni inte vet om mig, speciellt inte det här. Att jag håller på att skriva en bok, en självbiografi som ett förlag redan signat upp. Har en prelimiär deadline till December 2011. Så kommer lägga ner extremt mycket jobb på den nu framöver, och kanske blir bloggen lidande. Men tänkte ge er ett litet utdrag ur inledningen på boken.. Enjoy!

"
Det började som ett litet kvällsnöje, ett sätt för mig att höja min status. Jag hade precis registrerat mig på Facebook och av min förvåning så fann jag den ena celebraten efter den andra. Mina klasskamrater avundades mig, det var på den tiden man bara hade sina närmaste på facebook - och bland mina närmaste, fanns alltså blandannat Victoria Silverstedt, Hannah Graaf m.fl. Efter ett tag tog jag äntligen steget att skriva till en av dessa. Hon släppte mig väldigt nära inpå, och bjöd mig på fester i Köpenhamn där hon hade sin lägenhet. Om jag hade haft mod, så hade jag åkt dit direkt men jag tackade nej och därmed försvann våran kontakt.

Flera år senare, när internetfenomen som bloggare och begreppet Youtube-kändis hade kommit så var jag som besatt, jag hade dom alla. Och inledde falska (från mitt håll iaf) kärleksrelationer med flera utav dom. Jag ville vara nära dom, jag tyckte att dom luktade annorlunda.. Kändisarna.. Jag älskade deras närhet, deras sätt att se på saker och ting och den uppmärksamhet man fick när man klev före i kön på Whiteroom & andra exklusiva krogar. Jag skulle kunna jämföra det här med t.ex spelmissbruk eller ätstörningar när jag ser tillbaka på det. I den här boken kommer ni få läsa om mitt liv, en groupie som nått toppen och sakta ramlat ner, som med en fallskärm."



you can't buy class for money you dont deserve

Alltså.. Jag pratar om tjuvar och banditer, knarklangare och skattefuskare - klädda i Armanikostymer och skrikiga brietlings. Status-symboler, en leasad Ferrari 550 osv. Det kan vara klassigt, med allt de där så länge dom inte fungerar som penisförlängare som de verkar göra på vissa. Människor med gamla pengar kan klä sig i vilka trasor som helst och bara utrstråla klass och exklusivitet samtidigt som människor som tigger till sig pengar av gamla gubbar och lurar av dom sina våningar på Östermalm inte utrstålar exakt samma klass.

Eller vad tycker ni? Classy att spendera andras pengar på billig skumpa och limousinefärder i typ Köpenhamn? Är man ingen stekare behöver man inte låtsas vara det heller till varje pris, var er själva ist även om ni säkert är fula och äckliga så blir världen mycket härligare att vara i = mindre självmord och grejer! Välkomna till bloggen, där du får  vara precis så ful som du är!


Personen på bilden har förmodligen inget med texten att göra...

Björnborgtrosor & liknande

En sak som jag ogillar enormt är trosor av modell boxer/hipsters osv vad ni nu vill kalla det. Ja, tillochmed hipsters. Förstår verkligen inte det, det är ju inte SEXIGT på något sätt och ända så känner ni, slid-djur så fina i dessa. Antingen den klassiska, trosan, eller ett par minimala string är vad som gäller för er from now. Liksom, varför klä er som små pojkar därunder kjolen? Och ärligt talat är inte björnborgkalsongen inte så snygg den heller. Praktisk, men inte snygg.

Så jag vill vädja och be, med empati till era pojkvänner och ligg där ute. Släng björnborgtrosan, eller använd den iaf inte när ni ska vara underklädds-klädda framför någon ni vill attrahera. Dra på er ett par shjyssta string så lovar jag att killen ni vill attrahera blir något kåtare (om du inte har världens fulaste röv som typ 99,9% av alla i Linköping har). Iaf så tycker jag att flickor och kvinnor ska få vara just det, flickor och kvinnor - inga lantisdrägg!

 

"Björnborg-gänget"

Julmingel @ tranås

Igår var jag alltså på julmiddag. Väldigt trevligt, i den lilla hålan Tranås. Det var superglammigt och det serverades skaldjursbufé, vanlig julmat och dessertbufé samt mängder av vin och glögg och öl. Trevligt trevligt!

Hinner inte skriva så långt, eller orkar inte. Ligger och är bakis, oglammigt nog - men det blir lätt så, visst?


julmiddag



Dangerous human

Alltså, ofta när jag åker bussen så ser jag folk som ser så otroligt ghetto ut. Ni vet, stora kläder, rakat huvud, plastguldkedjor runt halsen, upp-pumpade på något som inte kan vara annat än steroider, tjejer med mjukisbyxor you name it. Människor som klär sig som dom vill skrika ut "JAG ÄR FARLIG BITCHEZ!", typ så. Jag blir rädd, jag gillar inte det här alls, sitter inkrupen i ett hörn och hoppas och ber att dom inte ska kolla på mig, för då skulle jag svimma.

Men nu till the point lite snabbt för jag har massor att göra. Dessa människor som ser så farliga ut, hur skaffar dom partner? *Kniv mot strupen* "bli min eller dö!". Eller hur gör dom? För ofta har dom där farliga människorna en flickvän som tagen ur Victoria Secrets julkatalog. Okej, inte dom farliga tjejerna då, dom har oftast en lika läskig pojkvän, men killarna. Liksom, om jag var kvinna eller bög så skulle jag aldrig få för mig att ens svara dessa människor om dom tilltalar mig, jag hade tänkt typ "svarar jag fel får jag en kniv mot strupen", och inte svarat alls. Ae, fattar inte det här.. Vi lever i en galen galen värld där det är coolt att se farlig ut. Dagens diss går till den farliga looken.


badrum badrum

Badrummet är nog det viktigaste rummet vi har. Här skiter vi, gör oss vackra och lite allmöjligt beroende på vem man är. Jag både dricker kaffe, bloggar och ibland äter jag mat när jag sitter på toaletten. Endel tycker det är äckligt, men vad tusan - mitt liv är så sjukt socialt och varierande så jag hinner liksom inte göra allt för sig. Plus att mitt badrum är de enda som inte alltid är stökigt...

Hittade det här underbara badrummet, så min stil. Rosa också! Och med dator, TV och allt man kan begära i sitt badrum. SÅ ska jag ha de när jag flyttar hemifrån. Så jag kan sitta och blogga, föna håret och kolla på Sex & The city och sminka mig samtidigt, sounds wonderbarrrr. Nu vet jag vad jag ska önska mig i julklapp! <3


Sandy Ceesay

Påväg hem från min mormor en dag, det regnade och alla människor var tråkiga och fula som vanligt så gick jag förbi denna kille, som tydligen heter Sandy Ceesay. Så himla grym stil! Helt jeolous och jag drägglar. Trodde inte det fanns killar som kunde klä sig så bra, nästan lika bra som jag själv!

Herregud, han är värd att hedra, hoppas han inte blir arg för jag trycker upp bilder från hans facebook på min blogg. Nae, det borde han inte bli. Det är min lilla linköpingsidol, han och Lars Winnerbäck. Så grym!
Visst klär han sig snyggt? :)


Videoblogg nr 2 <3

*Skruva upp ljudet, jag viskar*

Matcha rätt!

En sak som stör mig enormt är människor som inte kan klä sig! Och regel ett när man bestämmer en outfit borde vara vilka färger man ska ha på kalsong och strumpa(?). Men jag har märkt, så många kåta killar som vill runka för mig i cam, att dom MATCHAR INTE STRUMPORNA MED KALSONGERNA! Äckligt, då klickar jag ner camrutan direkt.

Liksom, det är A & O för att vara snygg. Rätt matchade underkläder med strumpor, hade jag gjort en total missmatch någongång hade jag nog inte ens bytt om i badhuset eller på gymmet (som jag aldrig går till men har snygg kropp ändå). Så snälla killar, gör om gör rätt, börja matcha det som är viktigaste att matcha så jag slipper bli äcklad..


Dagens kalsong & strumpoutfit. Pretty snyggt! Dock måste jag raka navelen :( Skäms!!!

missing my wallet :(

Godmorgon mina vänner, får jag kalla er vänner? Igår så tappade jag min lilla fina plånbok, alltså det värsta av allt är att jag av någon anledning ALLTID tar ut alla mina pengar, och alltid ska överdriva alla grejer man ska fylla på. Liksom, busskortet funkade till mars, och solkortet var laddat med nästan tusen spänn. Alltså, happy fucker som hittade min plånbok, varför har jag aldrig sån tur? Inser att jag aldrig kommer få se min kära plånbok igen, då jag glömde den på 1an mot Skäggetorp, bara tjuvar där...

Vad ska ni göra idag? Vad vill ni läsa mer om i min blogg? Btw, så skulle jag tagit bilder idag till min blogg med hjälp av Jenny Hammarström, fast hon bor i en liten håla långt ut på landet och jag skulle dit, fast det kostar säkert flera hundra att åka dit så det får bli en annan dag, sålänge får ni hålla tillgodo med bajsbilden osv.

im not a lier


Det var någon liten liten kille, som kalla sig Adam 93, som skriv till mig och sa: Du ljuger om dina besökare! Amen herregud, nej! Vad tjänar jag på att säga att jag har si och så många besökare? Jag ville bara berätta hur GLAD, verkligen GLAD jag är för att så många läser min blogg.

Och det vill jag så gärna att ni ska fortsätta att göra! Nu har jag precis stoppat i mig lite pasta & tomatsallad, med luft torkad skinka och nån ost i och ska straxt åka hem till min älskade flickvän så det blir ingen mer blogging idag. Fick även nån kommentar om att min flickvän inte skulle vara kär i mig pga av saker jag skriver i min blogg? WHAT? Liksom cheeezes, jag är ingen bitch mot henne! Men vill helst hålla henne utanför bloggen för att jag vet att så många kommer försöka förstöra mellan mig och hon, och det blir bara påfrestningar om jag droppar hennes namn här, så de låter vi bli.


Förresten, hur gör ni för att få lite vardagsromans ni som har flick/pojkvän? Jag och min flickvän träffades på hennes lunch idag och solade och åt lunch tillsammans, det höjer stämningen jättemkt i våra annars så stressade liv, att vi bara kan avvara en timme eller två åt varann mitt på dagen, det brukar vi inte kunna!  Men berätta, hur gör ni? Alltid kul att höra andras tips :) 



Till och med på romantiska luncher så måste jag kolla facebook <3

Videoblogg <3

Eran utlovade videoblogg! Skäms ihjäl :( HÖHÖH!


Stureplan uh ah!

För oss i Linköping är det inte a cup of tea att hänga på Stureplan, det märks. Inte minst när man berättat var man festat. Linköpingsborna ba "Sturehof? Fridays? Yeah sure!". Iaf, så var det ett par månader sen jag var där nu, då blev det ganska lugnt då jag och min kompis Daniel varit ute på dagskryss på östersjön för att vi tröttnade på den sparsmakade shoppingen som Stockholm trots allt bjuder på. Så vi åkte ut till sjöss, söp oss fulla och var hemma lagom till att det skulle anses som respektabelt att gå ut och dricka öl.

Imorse fick jag ett litet litet sms, från Daniel. Och nästa helg ska vi till Stockholm och underbara Stureplan igen. Dricka oss apfulla, bli utslängda ifrån Sturehof (precis som förra gången). Fast den här gången vill jag att det ska bli vildare än någonsin. Förra gången tog vi tuben hem till våran lilla nattbädd i Mörby hur tidigt som helst, det var bara jag som var vild den gången, satt och snackade med helsköna fransmän på Friday's och beställde drinkar och pratade med GangstaH Alby killar. Så, alla ni stureplansfolk, vart blir det mest ös nästa fredag och lördag för en kille utan VIP-kort på Caféet? Its thrue, jag har inget sånt i min ägo *suckzz*.


Möt oss under svampen, för liksom vi kommer inte in nånstanz. Hosthost!

Svaren i frågestunden..

Okej, alla frågor är sånna töntfrågor men jag får väll offra min tid att besvara dom ändå - har ju lovat. Och jag håller alltid vad jag lovar, det är det bästa med mig + att jag är söt också. Förresten så har jag precis vaknat, underbart att sova länge! Äsch, svammel svammel. Här kommer frågorna och svaren..

När tänkte du förlora oskulden?
När jag var 10, fast brudarna i klassen var inte så mycket för att ligga när jag var så ung så det blev lite senare.
Är du bi/homosexuell?
Varken eller, eller hade jag varit något av det hade jag aldrig sagt det. Gud vad pinsamt! Hej jag är bög, det här är nya gaybloggen!
Vad är det för fegspel du kör mot Daniel? Kände ni varandra?
Fegspel? Förklarade mina innersta känslor, tyckte jag blottade mig själv 2 much, inte speciellt fegt in my world. Jag och Daniel kände varann pretty good, he was a angel, and now after det hemska programmet, he is the devil.
Skulle du hellre vara lycklig och fattig, eller olycklig och rik - och varför?
Olycklig och rik, pretty sure. Är man fattig har man inte mycket till liv och lever för nästa gång man kan äta/gå på bio/köpa en ny tröja, är man rik kan man välja att göra vad man vill. Så om jag hade varit olycklig och rik hade jag kunnat gå och köpa mig lite lycka i form av lyxiga saker (jag blir iaf lycklig av det!).
Vad tycker du om Ung & Bortskämd deltagarna?
Tycker inte så mycket om folk på TV. Men Daniel kände jag innan och han har gått och blivit bitch. OlgaIsabelle är bland dom bästa tjejerna i världen, hon har hjälpt mig med massor av mina problem. Karolina & Paulina verkar vara grymma tjejer efter att ha pratat lite med dom. Resten har jag ingen aning om, TJ verkar vara den ordentligaste. Jerry bland dom tråkigaste.
Skulle du göra pornografi för att bli känd?
Ja, om jag blev känd för det. Och på det sättet jag vill bli känd på, inte som dom flesta porrstjärnorna, lyxiga escorter utan mer mingel på stureplan och han har en megakuk.
Skaffa dig ett jobb din patetiska jävel, vem vill ha en snattad parfym?
Alltså va? Grejen är att jag säkert har mer att röra mig med än dig i månaden och jag skrev just det att det är mer känsla i en snattad vara. Gratis är godast även om du har 1000 kr i månaden eller 1 miljon.
Vad vill du göra med ditt liv?
Just nu vill jag bara ta det lugnt, plugga i min takt och leva på som jag gör idag. Sen vill jag nog bli känd också, medverka i någon dokusåpa kanske. För att sen luta mig tillbaka och bli mäklare.
Hur gammal var du när du förlorade oskulden?
13 år, och det var alldeles för tidigt. Det var i trädgårdsföreningen i Linköping, det var sommar, sol, fylla och tistlar i stjärten.
Hur ser en vanlig dag i ditt liv ut?
Jag vaknar runt 10, fixar mig och drar och solar, sen kanske jag har någon kurs i skolan jag går på, sen shoppar jag något att ha på mig till dagen därpå, hälsar på min mamma och äter något med henne, träffar någon kompis och tar en fika på stan, möter upp min flickvän och åker hem till henne och sen äter middag och går och lägger mig.
Gillar du Ellinor (Från Ung&Bortskämd)?
Eftersom jag vet att det är du Elli så vore det väl fel att säga något annat än ja ;)
Hur tycker du att du är?
Fantastisk, tycker inte du? Nej men jag tycker jag är lite lite lite bättre än alla andra, fast trots det är jag ödmjuk och bra på att möta andra människor, duktig på att anpassa mig fast jag inte vill det egentligen. Och väldigt snäll och givmild och generös och bra.
Paow eller Dessie? Kissie eller Kenza? Amir eller Rahlenfeldt? DennisM eller Jockeboi?
Dessie, hon verkar softare än dräggpaow. Kissie, kenza's blogg är bland dom tråkigaste bloggarna jag läst - dock har jag inte läst den på ett år men kommer aldrig gå in på den igen. Amir, amir är alltid så trevlig och Rahlenfeldt är nog raka motsatsen, speciellt inte när han inte får som han vill - ogillar Rahlenfeldt så himla mycket. DennisM? Faktiskt aldrig läst den bloggen så jag måste välja min kompis Jocke, runt han händer det alltid något nytt och vi har haft mycket projekt som aldrig flytit iland tillsammans ;)
Vad tycker du om Nemo, och det han har gjort?
Alltså, ärligt talat så tycker inte jag han har gjort något fel. Bruden ville och Nemo ville så fuck hard liksom. Den där lagen på att man måste vara 15 för att knulla borde bara gälla för gamla gubbar som vill knulla riktigt färskt lammkött liksom. Dock så om man får tro på Kissies uttalanden om att han skrytit om hur unga tjejer han knullat, så är Nemo hebefil, och det är ju inte så soft att vara. Finns hjälp att få, men han verkar så ångerfull att han borde få slippa sitt straff.
Du har ganska bra självförtroende va?
Har jag någon anledning till att inte ha det, nej!
Hur många har du legat med?
3-siffrigt, vet inte exakt liksom, tappa räkningen runt 100.
Hur lång penis har du?
22 cm, och det är väll ungefär vad alla killar säger att dom har trots att dom har 15, men jag har verkligen det. Är så stolt över min kuk att om det inte vore så himla PK här på blogg.se hade jag lagt upp en bild så ni hade fått bevittna skönheten. Stor som en hästballe, grov som en trädstam och snyggt formad, i perfekt kukform.
Är du bitchig?
Folk tycker nog det, fattar inte varför :(
Har du magrutor? Visa det isf någon gång i bloggen!
Yesyes i have, haft hela livet inget speciellt med det, liksom jag har aldrig tränat men dom försvinner aldrig. Har nog den perfekta kroppen, haha! :D
LV eller Gucci?
LV, älskar LV, har en neccesär för tillfället men hade en stor weekendbag förut som jag sålde tyvärr :(
Runkar du? Isf hur mkt?
Klart jag gör, fast inte speciellt mycket :) Varannan gång jag solar kanske!


Hoppas ni är nöjda över svaren, hinner inte skriva något mer nu. Ska iväg och sola, så vi ses bitchez!

Damskor!

Måste erkänna för er allihoppa, att jag trots min perfektion har ett litet avikande beteende. Jag har en sån grym fetish på damskor. Alltså, inte på kvinnor själva utan bara skorna. Att ligga och kyssa klacken på ett par härliga lackpumps eller smeka en skön sko mot kinden tänder mig något enormt.

Har nu fått upp ögonen för ett par skor som jag bara måste ha, och kela med och göra nastythings på. Nämligen dom på bilden under, men dom är slut på NELLY.SE?! Ve och fasa. Kan någon vänlig själ, antar att dom är slut därför någon har köpt dom, skänka eller sälja denna sko i storlek 37 (perfekt storlek för mig (; ), kan betala upp till 400 kr för att stilla min hunger efter dessa.


Mums!

Daniel ashfinejjadde paris

Du kom som en liten värmande björn förra vintern och lyste upp mina dagar. Vi pratade in på småtimmarna varje kväll. Du var kär i mig, och jag... jag visste inte vem du var, så i didnt care so much. Men nu..

Nu har du gått och blivit en stjärna, radio och TV påminner mig hela tiden om dig, om vilken fin liten kille du är och hur kul vi hade kunnat ha tillsammans om du inte bara dissade mig för att du blev känd, om jag hade kanske kunnat bry mig lite lite mer tidigare, men du berättade aldrig, du berättade aldrig att du skulle va med på TV! Och att du skulle bli känd, varför sa du aldrig det? Då hade det varit vi idag!
I'm Weakzi, AKA Viktor Fasth, AKA Daniel paris staaaaalker...



Ask something...

?????

?????

Sverige är kallt idag! Mamma kom och hämtade mig och sen åkte vi och åt Caesarsallad och greja, och nu ligger jag hemma i min älskade säng. Min säng är nog skönare än allas! Iaf, jag måste ha en päls! Annars tänker jag aldrig mer gå till skolan. En fin lurvig rävpäls! Det ska inhandlas, men alla pälsar är så damiga, WHY?

Påtal om något helt annat, jag tänkte att ni kunde få chansen att ställa vilka frågor ni vill till mig för att sen få svaren direkt i min blogg, något som alla andra töntiga småbloggar redan håller på med. Fast min ska bli uncensured, alla är så larviga och vågar inte svara på frågor som "Hur lång är din snopp?", "Vad är ditt mobilnummer?", "Har du någonsin tränat att hångla på en tomat?" och sånt. Ställ precis vad för fråga ni vill så svarar jag på allt imorgon...


Chillar i sängen, så varm och skön <3

My <3 bathroom skåp

Bara ett av alla mina överfulla badrumskåp, det kostar att ligga på topp bitchez ;)

Nu ska jag äntligen få skjuts av min mamma, så ska vi åka och köpa nån bil eller så, och sen en härlig lunch. Sen blir det videoblogg <3 All for you! Cha cha!

Godmorgon!

Hello and godmorning Lovers! Igår hade jag nästan 5000 läsare, första dagen! Det är fett, ångrar nästan att jag inte valde finest igen, fast då hade min blogg inte blivit lika faboulos. Ligger hos min hemliga flickvän i hennes säng ;) Skönt, orka skolan - jag tänker då inte gå dit iaf, ni då?

Nej, idag ska jag äta lunch med mamma på stan och sen hämta våran nya underbara fina bil som vi beställt. En sprillans ny Volvo V50, kanske inte så classy men med all extrautrustning så... Fast innan det ska jag sola. Vilken liten soltorsk jag blivit, solar varje dag när det är sånt här väder! Hur ofta solar ni på vintern? Säkert inte så ofta, om ens nån gång, tycker att alla är så himla bleka på stan nuförtiden, får ont i ögonen av att kolla på folk. Thats hard för mina små känsliga prinsessögon, får börja med solbrillor. 

Update från sängen, brun och het  - tack jag vet!


RSS 2.0