Tihi the daily facepic

Älskar bilder på mig själv i alla dess former, därför går det så snabbt att göra ett inlägg för mig då jag slipper ta om och om bilderna igen. På mitt golv ser det ut som Laserturken gjort kaos, kläder överallt. Hinner inte städa, har inte hunnit städa på flera veckor, thats thrue - jag är inte lat. Men nu har jag inte en enda liten golvplätt som syns. Jag är en kille i farten, det kommer ni märka.

Kom på en grej förresten, ni som bor hemma och videobloggar? Tycker ni inte det är pinsamt om era föräldrar skulle höra er sitta och berätta om eran dag för datorn liksom? Jag tänkte göra videoblogg precis, men jag vågade inte för att min mamma är hemma, hon skulle aldrig fatta. Parents are soo last year! Dom fattar ingenting!  Nu måste jag verkligen röra på påkarna. Men jag lovar er, senast imorgon kommer det en videoblogg! Bcuz i Know you love me! Hihi! Charrå!



Allt är en konst, även att snatta

Varför har jag inte begåvats med att vara bra på att snatta? Man hör om folk som snattar allt möjligt, och när man var yngre och hängde utanför McDonalds så kom det alltid någon erfaren ungtupp till snattare och ville sälja bossparfymer och tigerskärp.

Just idag hade jag snattat Marc Jacobs nya parfym "Bang". Parfymer är det perfekta att snatta, små och nätta - går in i innerfickan på jackan och man får typ lite valuta för pengarna, till skillnad om man snattar smink och sånt. Inte för att jag inte hade haft råd att köpa parfymen om jag ville, men just den vill jag ha snattad. Respekt med snattade varor. Finns det någon kurs man kan gå för att bli duktig? Jag har försökt snatta en gång, på Coop Forum, en chokladbit för 8 kr, men jag åkte dit. Så det skrek om det. Blev inburad och stenad. Hemskt att va kvinnlig man i detta land.


Nej, nu ska jag ge mig ut i denna härliga snöstorm som fyllt mitt underbara paradisland. Doh! Skönt att jag har min lilla oas på Kungsgatan, mitt härliga underbara Meddo där alla är trevliga och solen lyser året om. Charrå Bitchez!



they said that I didn't know anything about fashion

Linköping är en håla! Det är så, srsly - annars hade inte 98% av alla ungdomar här vetat vem jag var, redan innan jag startade mina älskade bloggar. Redan för två år sen hade jag pälsen på bilden nedan, och dom kalla mig för bögig och för alla möjliga hemska saker.. Men nu..

Nu går varenda en runt med en såndärn liten ful bögig päls, och jag har slutat. "Åh, Viktor du hänger aldrig med i trender blablabla", om det inte vore för mig hade varenda kille gått runt med JL-tröjor och lacostegympaskor. Tacka mig istället för att förnedra mig, im your savior! Älskar att det här är sant också, förut ljög jag mycket men det är JAG, lilla lilla Viktor Fasth, som infört Fashion i hålan.. Sad story. Godnatt!




Nypremiär!

Den här bloggen har varit väldigt oaktiv ett längre tag, har fungerat som ett slags hedran av OlgaIsabelle då det enda som stod på bloggen under hela den inaktiva tiden var "OlgaIsabelle är bäst", men nu, äntligen, har jag fått hjälp, en design och massor att blogga om. Det här är faktiskt bara en provosorisk design, bilderna iaf - ska få proffshjälp inom kort men såhär långt är jag riktigt nöjd med min rosa enkla stilrena design.

Och äntligen! Kanske ni säger? Många har verkligen tjatat om att jag ska börja blogga igen. Har tänkt att, varför? Men nu, nu är jag tillbaka för att stanna. Skriva om det som är jag, shoppa, chilla, fashion, festa - ja ni vet! Och det kommer bli så grymt det här. Det kommer det. Så kom tillbaka inomkort och jag lovar er videoinlägg, massvis med bilder, skvaller om alla möjliga (ni vet hur jag är), det kommer bli awzm.


Xoxo så länge bitchez!

RSS 2.0