Godnatt!

Verkar vara populärt i Linköping att ge mig någon form av bloggdiss?
Återkommer till det imorgon, var så säker!



Godnatt!

Tid för vår

Snart är det ju vår, och jag har börjat tänka på säsongens accessoarer. Våren 2011 kommer inte bjuda på mängder av långa halsband längre, det kommer vara helt -cut-, ska man vara trendig i vår.. 


Så ska man satsa på det klassiska armbandsuret. Och nej, inga mer färgglada diton utan mer klassiska i stållänk och avskalad urtavla. Jag har redan tjuvstartat lite med en billig klockan ifrån italienska Festina men kommer lägga undan lite pengar så jag har min Gucci Pantheon lagom till april. Vårens helt klart hetaste klocka kommer ifrån A Lange & Söhne och heter Langematic-perpetual Platinum Silver Dial, men jag har valt att strunta i den då det är ett ur för 850.000 svenska kronor. Även Rolex Datejust kommer vara en klocka som kommer gå hem under kavajslaget i vår. Vill du köpa ett kvalitetsur så har Uret.se ett väldigt stort utbud. Värt en titt!

Videoblogg ;)

KLICKA HÄR

Styled by a blogg

Okej, jag trodde inte att lite scrollande upp och ner på Angelica Blicks blogg skulle väcka havings i mig. Men det var helt omöjligt att undvika idag. Att hennes pappas utslitna band t-shirtet från 1985 bara lyste upp en outfit. Och nu sitter jag här, lite besviken på mig själv som faktiskt tagit inspiration av en modeblogg. Nu är tiden snart ute, snart ser jag ut som dom, snart sitter jag och beställer plagg efter plagg och kommer gå runt som en liten DennisM-kopia.




Denna skönhet klickade jag hem, nu återstår bara att klippa av armarna och fixa den där slitna looken. Sen blir jag Viktor Blick, moho :(

Vårens hetaste trend?


Typ, det hetaste i vår sägs enligt typ alla som anser sig ha koll på mode vara typ kamelpäls, om jag fattat det rätt och dom inte driver? Hur snyggt är det liksom? Fyfan!


I vår kommer jag klä mig väldigt klassikt, jeansfärgade jeans, dubbelknäppta kavajer, oversize tshirtar, mycket blått, brunt och på detaljer som skor, väskor och i vissa fall överdelar, mycket paljetter, metaliskt, guld, silver, nitar. En förlängning på 2010 fast lite mer utvecklat och vågat.


Usch för vårens mode, kamelpäls och SPORTmode? Mitt är bättre, visst?

Addicted




Hallå? Liksom bloggen. Jag tror att jag kommer råka riktigt illa ut snart, att folk sätter ett pris på mitt huvud och att jag kommer bli knivhuggen på stan.. Vågar inte blogga mer, inte så ofta, och inte så ärligt som förut. Igår blev jag förföljd av ett ungdomsgäng utanför gangsterdonken, liksom så ska de inte vara, du måste skydda mig nu bloggen för du är mitt allt, jag har bara dig, allt annat har glidit ur mina händer sen jag började blogga. Rädda mig, jag är desperat! Blogg.se gör mig hel igen :'(

jag och min vän

För 3 somrar sen satt jag och min kompis vid stångån, på en parkbänk och drack folköl, vi hade köpt varsitt 6-pack och förade innan vi skulle till krogen, antar att det var kebabhaket Plaza, och vi tyckte vi hade det så bra. Att vi var glammiga som satt där i kvällsolen, lapade sol, snackade skit och drack den ljuva drycken vi hade i våra 6-pack.

Sen hände det något. Något jag inte kan förklara riktigt, vi började leva högt över våra vanliga vanor. Det började sakta med att vi istället för ett 6-pack folköl ifrån macken satt och drack mousserande vin på ett välkänt förkrökställe på ågatan. Vi nöjde oss med det ett tag, ett par flaskor bubbel, det var lyxigt.
Efter ett tag började jag och min kompis åka till olika småstäder runt om i landet, checka in på hotell, äta middagar ute, dricka, om inte en flaska, iaf ett glas champagne som fördrink (mest ett spel för galleriet). Just då, kändes det glammigt.
Yttligare lite senare så började vi shoppa kläder, i mängder. Samma outfit två partykvällar? Ne, var inte att tänka på. Det skulle vara nytt nytt nytt, och dyrt! Och vi kunde inte festa i Linköping längre, det var liksom BIG NO, nej. Stureplan var det som gällde, lite whiteroom, lite caféet. Ju mer vi hängde på stureplan desto dyrare kläder ville vi ha, till slut hade vi bytt ut våra H&M garderober mot exklusiva plagg ifrån NK. 2000:- för ett flaska champagne kändes som en piss i havet, och vi bjöd mer än gärna folket i kön på inträdet, som ofta ligger på 300-500:- kring dom lyxigare krogarna kring stureplan.
Till saken hör att vi båda har samma inkomst nu, som när vi satt på parkbänken och drack folköl. Vi lever så högt över våra tillgångar att det inte finns, och det är oförstårligt hur vi lyckas, ingen av oss gör något kriminellt eller tar lån, vi bara kör på. Förstår att det inte kommer hålla livet ut, men för stunden.. Vill jag bara vidare, till något exklusivare, exklusivare än stureplan, det duger inte längre.. Undra vem som är mest förstörd av denna materialism och partyhets vi utsatts för, jag eller min vän? Jag tror det är jag.

Förlåt

Alltid så kissnödig, hinner aldrig blogga.

H&M Paket =D


Ärligt talat, så minns jag inte vad jag beställt....?

Utkast: Jan. 14, 2011

Skor ifrån Zara, Chanel Blue och Ralph Lauren Polo 1

Tjatja! Ligger och chillar i en divan i Danderyd och har precis ätit lite frukost. Åkte upp hit igår och då gick vi och shoppade. Blandannat skor, två parfymer men även massa tröjor från topman som jag inte fotografat och en grymt snygg kavaj ifrån Hackett.

Ikväll blir det lite mer shopping och sen en lättare middag nånstans för att sen ta bussen hem till kära Linköping igen, hem, svida om och sen direkt till en liten bjudning på Nygatan som kommer spåra och vi kommer hamna på Platå. Sover typ ingenting längre, 4-5 timmar per natt, massa alkohol och springande på stan, kommer typ dö av mitt glammiga liv <3

Att verka nyrik är.. fashion?

Till att börja med, så är jag JÄTTEGLAD för på Söndag ska jag på Café Opera. Är någon form av bloggstjärnemingel med DennisM, Kate Lee, Kissies lillebror och Daniel Paris.. Innan jag fortsätter nu, vill jag tacka Daniel Paris Afsjadih.. ja.. han ja, för att han bjöd mig på tillställningen och ville att jag skulle komma.

MEN... Var inne precis på hans blogg och han har skrivit något form av Fashion-lista. Okej, han kanske har fått lite hybris efter att Ung&Bortskämd har sänts på TV, men är de verkligen cowlt att skriva som man precis hade vunnit på lotto? Att prata pengar? Liksom okej, Kissie gör det. Men Daniel Paris och jag har pratat i 2-3 år snart och innan Ung&Bortskämd var han supervettig. Varför lägga på en så korkad attityd på bloggen nu, när han blivit känd? Hysch hysch så stupid. Har aldrig träffat han, mer än att jag har sett han på tunnelbanan när jag var packad, och när jag skrek "DANIEL PARIS!!" så sprang han iväg, så ska bli intressant att träffa denna kille irl på söndag, och se om verkar lika patetiskt nyrik som han framstår i sin töntiga lilla blogg.
Tack för du bjöd mig än en gång Daniel Paris!

Jag lever!

Folk säger att jag photoshoppat den här men de har jag inte, haha! LOL!
Yes, jag lever! Förlåt för ett oerhört extremt dåligt bloggande ifrån min sida. Hittar ingen inspiration. Det är trist att skriva om shopping hela tiden, för det är de enda jag gjort. Ännu tråkigare är det att skriva om skola, resturangbesök och så. Nej, kanske inte är någon bloggare ändå...

Fast åandrasidan skriver ju dom allra största bloggarna om ungefär samma saker som jag gör. Bara att dom överdriver sin shopping, skriver om påhittade intriger och får vara med i TV ibland. Spännande? Näe... Gör era läxor istället för att sitta och läsa det här, eller KissieDessiePaow'z bloggar, så kommer ni också kunna shoppa kläder varje dag och välja om ni ska skriva om det eller inte! Much better, lägg er energi på rätt saker.


En rolig parantes till det här är att under tiden jag inte bloggat alls har jag haft ca 100 besökare om dagen. Folk som sitter och HOPPAS på att jag ska skriva något och lägger sin tid på att skriva in w e a k z i . b l o g g . se i sina webbläsare. Absurd värld vi lever i, bry er om er själva istället.

Amir Akrouti

Alltså, jag har ju dissat bloggare under hela hösten i min underbarbara blogg. Fast de beror på att dom allra flesta är fula, dom kan inte klä sig, dom tror att dom är snyggare än vad dom är. Men en kille.. Som alltid har klätt sig helt rätt, trots att han själv säger att han inte kan något om mode, är Amir! Amir gaybloggah! Så himla underbar..

Han är rätt på alla sätt, och fantastiskt snygg i håret! Och lååååååång! En riktig man. Blev nästan lite chockad när jag träffade han på Kollingsborg 2009. Den bästa bloggaren av dom alla, är gaybloggen! Vad tycker ni mina läsare? Är Gaybloggen likabra som Weakzi bloggen eller är den bättre? :( Eller sämre? Eller vad tycker ni?
PUSSSSS!

2011, ett giftfritt år!

Har kommit underfund med en grek.. Tänk vad mycket gifter vi stoppar i oss varje dag? Endel röker, snusar, dricker kaffe osv dagligen, endel gör alltihoppa. Endel knarkar tillochmed... Och i alla dom där grejerna som vi tror får oss att må bra, finns det massor med farliga gifter!!!

Jag snusade, drack kaffe och på fest drack jag vin och drinkar. Det är slut med det nu! Har inte snusat sen nyårsafton, druckit kaffe sen iförrgår eller druckit sen nyårsafton, och då ytterst lite Champagne. Men nu är det helt slut på det. Och jag har tänkt för mig själv, att om jag är GIFTFRI tills i Mars, alltså, tre månader. Då ska jag unna mig en långweekend i något varmt land i vår! :) Sounds good? Sluta med gifterna!

RSS 2.0