Godmorgon bloggläsare <3

Vaknade precis! Igår var det fest här på Nygatan i centralaste Linköping i classylägenheten! Love that! Blev råbiff och massor med vin! Lite för mycket för min del, min bästa kompis Daniel Kåhlin smygfottade mig när jag bokstavligt talat låg i hinken..

Och eftersom Daniel gör allt för att bli känd så kommer han hänga ut dom bilderna på mig och sådär, så jag förvarnar er innan! Men men, vad gör det liksom när jag snart ska ner på stan och köpa dator! Thats nice! Och sen efter det ska jag till Stockholm! Stureplan! Woooh! Imorgon blir det Berns och ikväll blir det nog en liten runda på Whiteroom, eller om vi orkar dvs, så fruktansvärt bakis är både jag och Daniel, så vi skakar!! Hihi! Ska iaf shoppa asmkt och dricka lite champagne, det är bestämt liksom! Fashion! Ska dricka upp min drickyoughurt nu och dra mig, puss! xoxo

Stackars gymmare!

Är inne på Facebook, läser statusar. Varannan handlar om att man pumpat en halvtimme på gymmet.. Man ba: All heder till dessa människor! Att ni orkar! 


Som tur är så är jag biff ändå, utan att gymma. Jag vill inte ens gymma, är rädd för att jag ska bli för muskulös då, tycker min kropp är alldeles alldeles perfekt som den är just nu. Och jag äter vad jag vill, typ inatt åt jag pannkakor, och sen efter det en stor fet semla. Och det är väll typ sämst att äta på natten ur "snygg-kropp"-perspektiv? Aja, vad jag vill komma fram till är att jag tycker lite synd om alla som sliter för sina snygga kroppar, när jag bara föddes med den, har aldrig rört ett finger i syfte för att få snygg kropp, jag bara har den. Mohaha!


(Brukar inte ta så mkt kort på min kropp, den här är ifrån i höstas när jag precis börjat sola RÖD! men nu är jag brun, men som ni ser, jävligt snygg kropp!)

godmorgon fans <3


Like a bög?

Svar: Spontan reaktion "HUH?"
Blir förbryllad av sånt här. Uttrycker mig som en bög? Har jag sagt nånstans att jag gillar killar? Kanske jag har, men isf med glimten i ögat. Vad jag tycker är det värsta i kakan är att det finns ett sätt att vara på som gör att ni tycker jag verkar bögig? Ska också börja kategorisera människor... Du blinkar med ögonen precis som en som dricker öl *nasty*, eller, du stoppar in snusen under läppen som en kille med billig bil och sunkig etta.

Nja, man kan inte kategorisera sådär. Och som ni använder ordet bög verkar det vara något verkligen negativt. Det är det väll inte? Väljer ni bort vänner pga vem dom blir kära i? Isf skulle jag tycka det vore värre om min kompis blev kär i min tjej, då hade jag tyckt det var jobbigt, men inte om han tog emot 32cm kuk av hans pojkvän Loffa. Bryr mig inte. Sen är det fint med bögar tycker jag, dom är så starka i sig själva, det är inte ni som kommenterar sånt, kolla bara på dom här killarna.



Frågorfrågorfrågor

Long time no frågestund! Men nu så, äntligen va?
Passa på att fråga mig om t.ex gayklubben? Min vaxning?
Mina amerikanska fans? Hur stort föremål jag haft i rumpan?
Vad som helst, precis som vanligt. Ocensurerat!
Låt frågorna hagla mig..

videoblogg to my american fans! ;)


Cashflowbaby

Har sätt att det blivit populärt att lägga ut bilder på sin kontohistorik, t.ex min stora idol har gjort det så jag vill inte vara sämre jag! ;-)




Sämst på engelska (engelsk översättning: Good night American people!)

Hi all blog readers! Rated loads comments from the readers from the U.S. whocomplained that they do not understand what I write and talk about in my blog,but that they think I'm cute! Really cute! Aw, I know! Everyone thinks I'm cute!But just for your sake I will write in English today.

The clock is pretty much in Sweden, they'll probably sleep soon. Should justadd a face mask, wash off my makeup and fix my eyebrows. But just wanted towarn you, that tomorrow I'll video blog for you. Very nice huh?

Okay, but I hope you have a good time in the U.S. and that you are making mefamous also with you! Maybe I am already? Tihi! Xoxo nice American people!



kameltrenden


Okej, jag dissade kameltrenden totalt, nu har jag köpt en kamelfärgad skjorta.. Tror jag, jag är färgblind så den kan lika gärna vara gul, blå eller lila. Men jag tror den är kamel, och jag trivs faktiskt i det. Jag är ju snygg i allt, faktiskt. (Och btw, så ska jag ju till Stockholm i helgen, så man måste vara trendig då hihi)

Tankar..

Tänkte på en grej, liksom när killars snoppar syns fast dom har jeans, då är det hett, sexigt, fashion och allt som är positivt men om en tjejs fitta syns, blir det inte lite äckligt då?



Hihih videoblogg <3


Hoppas Kissie kan rädda mig!


Söndag, thanks god!


Bildbomb! HIHI


Lermask ifrån Formula 1.0.0.6 <3

Stressad, ska sitta på bussen om 10 minuter, haha kommer aldrig hinna...

Videoblogg <3 <3 <3 <3

Videoinlägg, klicka här!

Svar på tal

Svar: Och vad vet du om ifall folk tar kort på mig eller inte? Sökte upp dig på facebook för skojs skull och du verkar bo i en liten håla, Norrköping där ingen följer fashion och alla ser ut som emo's? Klart ingen tar kort på mig om jag skulle råka vara i Norrköping, liksom skulle inte ens tillåta det. 

Och vadå försöker bli känd? Ska det vara så svårt att fatta, jag ÄR känd. Har tackat nej till att vara med i Vakna! med the voice 3 gånger för dom inte ville vinkla inslaget som jag ville, liksom lite klass måste det vara om jag ska vara med i sånna sammanhang, blir bjuden till Sturehof, Café Opera osv hela tiden men jag går inte dit för jag inte gillar att dom släpper in massa bloggare som jag inte gillar och som jag inte förstår vad dom gör där. Liksom, Rahlenfeldt tigger väll sin sprit av gubbar på caféet (har jag hört) och sånna människor vill jag inte festa med, och typ Vanita, Rosanna you name it, bara massa B-människor. Nej då festar jag mycket hellre med mina nära och kära på Whiteroom. Och det är kanske motsägesefullt att jag inte syns i media så mycket, men det är helt enkelt så jag valt att ha det, skulle kunna tacka ja och synas på rutan närsomhelst men satsar på Amerikansk TV istället så fort jag klarat Engelska A kursen jag håller på med. 

Byebye bitchez



Dagens outfit... Kalsonger ifrån *hemligt*

Papapaparazzi

Är det något jag inte gillar med mitt liv är att kändiskapet har medfött
att jag inte kan gå på stan utan att bli fottad. Idag känner jag mig lite
halvful och för trött för att göra något åt det, så drog på mig den här
T-shirten, förmodligen kommer det inte hjälpa. Aja, det är bara en
nackdel jämfört mot 10000 fördelar med att va kändis <3
Hoppas ni har det bra allihoppa, puss

Vårjackor?

Hihi, har typ 50 vårjackor så gick igenom garderoben för att se vilka jag ska behålla och vilka jag ska skänka till myrorna. Kom fram till att dom här tre funkar i vår, vad tycker ni? :)


Guldig lite sportig Pradajacka, kanonfin (gör sig inte sitt rätta jag på bild)


Mörkblå jacka av ridmodell ifrån Zara, inköpt nu i vintras faktiskt.


Sliten jeansjacka ifrån Acne, en enligt mig DUNDERSNYGG jeansjacka, inte hittat nån snyggare.

Tatuering

Hemma nu igen! Har varit på Max Tattoo och pratat om min nya tatuering. Har bestämt text och typsnitt, den ska sitta på bröstkorgen över hela. Han som jag pratade med skrattade lite och frågade om jag verkligen var säker, och ja, jag har faktiskt aldrig varit säkrare på något innan, den är ju KLOCKREN!

Den ska alltså se ut precis som texten ovan, samma typsnitt, text och och allt, kommer bli awzm.

Skvaller.. hihi

Killen som hände ut mig igår, Vampe. Har bara för att, snokat lite om honom och hittade något riktigt intressant på Realtid. Den här Vampe har tydligen lurat Fadde (Ni vet han dörrvakten som var tsm med Linda Rosing eller hur det nu var, bryr mig inte så mycket, dom är ju inte ens kända men iaf) på typ 8000 kr. Liksom, varför lurar man någon på så små summor och riskerar att bli omskriven i tidningar. Nu om man googlar Pierre Andersson Vampe så kommer det upp som den fjärde träffen på google. Bra skit, all PR är faktiskt inte bra PR.


Vad jag vill komma fram till är att om någon här är kändiskåt så är det faktiskt den här Vampe.. Någon som har en bild på han förresten? Vill se hur han ser ut! Och btw, så hörde jag honom på NEradio idag, jag hade varit en MYCKET bättre radiopratare, fattade inte ens vad han sa :(

Okej...

Det är väll inte så j-a farligt att dra en lina då och då?
Liksom, det gör väll alla som har råd? Eller?

våldgästning?

Vad gör S.T.C i min blogg? Klicka här

Ugly peoplz

En liten tanke bara...

Varför har alla fula människor som sitt favoritcitat "Utsidan är inte allt, men det är utsidan som ger insidan en chans", förskräckligt sorgligt. Om alla skulle leva efter det citatet skulle dom som har citatet som favoritcitat aldrig få en chans. Byt citat alla fulisar!

:'(

Är jag såhär taskig som han försöker få det att verka?
Jag tycker jag är snäll mot alla <333

GRATTIS VIKTOR!

Jag fyller år idag. TJUGOETT! Låter helt gammalt. Och det börjar märkas. Igår var jag på akuten för mina elaka visdomständer har fått infektion typ. Så min kind är totalt svullen, kan inte öppna munnen ordentligt och vågar knappt åka buss för jag ser ut som en misshandlad michellingubbe. Måste käka 4 tabletter 3 gånger om dagen, skölja med munhåleskölj och borsta tänderna med munhålegele. Kul födelsedag! :( Typ, så mkt tvärtimot classy man kan.
Kände mig lite gammal så när jag var på apoteket och köpte medicinerna så slängde jag med en anti-ageingkräm. Hjälper det mot åldersrelaterade krämpor? Jag vill va 15 igen!!!


Har även blivit lite gubbsjuk sen senast, jag ska gå med i en radiostyrdbilförening, köpa fet radiostyrd bil och börja tävla! HIHI! Gubbsjukt! Men askul ju :) Har velat ha en hobby hur länge som helst, i found it! Hoppas de inte bara är töntar som kör radiostyrdbil!


Pussss

Bleech

Har som sagt bestämt mig, efter att jag idag varit på salong och gjort en brasiliansk att bleka min rumpa. Området kring anus då! Fashion, spännande, gay?

Nej galning, vad är det för homosexuellt med att bleka anus? Ingenting! Det säger ju sig självt, att ett ljust anus liksom signalerar renlighet och ni som går med era förmörkade slarvigt rakade rumpor signalerar ohygien och kolerabakterier. Det vill iaf inte jag göra. Så jag har beställt Pink Daisy! Inte för att någon förmodligen bryr sig om varken din eller min rumpa, utan mer för att it's feel so good att känna att ens anus är det hetaste på stan.

Citerar Vanita:"Jag känner mig... glammig, mer värd liksom!".




Dagens diss..

Att bara ha en parfym? Det är som att ha ett par kalsonger, en silvrig kavaj i kavajgarderoben eller som att äta BARA snabbmakaroner.

Jag är lite utav en parfymfetischt, och jag säger inte att man behöver 14 parfymer av högre kvalité likt mig, men åtminstonde 2-3 stycken att variera mellan från tillfälle och dag/kvällstid. Liksom, Bleu de Chanel funkar inte klockan 8.10 i aulan, precis som någon lättare doft typ dom flesta ifrån Hugo Boss inte passar optimalt på klubben. Nä, inte klär du dig väll inte lika dant i skolan och på finare tillställningar? Nix! Och då ska du inte heller lukta lika dant..

Är du osäker på vilka parfymer du ska köpa? Gör som jag tänker göra. Köp hela D&G's "nya" doftserie, då har du garanterat en doft för varje tillfälle!

RSS 2.0