Skvaller.. hihi

Killen som hände ut mig igår, Vampe. Har bara för att, snokat lite om honom och hittade något riktigt intressant på Realtid. Den här Vampe har tydligen lurat Fadde (Ni vet han dörrvakten som var tsm med Linda Rosing eller hur det nu var, bryr mig inte så mycket, dom är ju inte ens kända men iaf) på typ 8000 kr. Liksom, varför lurar man någon på så små summor och riskerar att bli omskriven i tidningar. Nu om man googlar Pierre Andersson Vampe så kommer det upp som den fjärde träffen på google. Bra skit, all PR är faktiskt inte bra PR.


Vad jag vill komma fram till är att om någon här är kändiskåt så är det faktiskt den här Vampe.. Någon som har en bild på han förresten? Vill se hur han ser ut! Och btw, så hörde jag honom på NEradio idag, jag hade varit en MYCKET bättre radiopratare, fattade inte ens vad han sa :(

Kommentarer
Postat av: Lisaaa

Aw håller med dig!!! Han är en tönt, stå på dig! :*

2011-02-12 @ 15:41:57
Postat av: MR

Vampe e absolut ingen tönt..Vågar man inte stå för det man gör å sen e det ju jä....ligt dumt å låta nån i så fall fota spektaklet...Vampe är en duktig radiopratare å förstår du inte vad han säger så ge fan i att lyssna eller leta upp lite tops så du hör bättre..Beträffande Fadde historian...Du vet inte hela sanningen där..Å Vampe har inte lurat honom på en krona..Visst han skötte Faddes blogg..Men det var en blogg Vampe ägde å Fadde köpte tjänst samt blogg av honom för Fadde kunde inte själv sköta sin blogg då mannen i fråga inte vet hur det funkade...Fadde fick sin del av de pengar som kom in..Men inte hela summan då överrenskommelsen var att göra rätt för sig å betala för en tjänst han köpt...Eller du kanske inte betalar för dig för de knarket du sniffar i dig..??????

2011-02-13 @ 10:37:18
Postat av: Stiina

hallå att de är vampe som skickat överstående inlägg mån trooo?

2011-02-13 @ 18:58:40

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0